Biohacker Life

+36706340797

Biohacker Life
  • Kategóriák
    • Promóciók 
    • Újdonságok 
    • Közérzet 
    • Alvás 
    • Koncentráció 
    • Regeneráció 
    • Energia 
    • Snacks 
    • Biohack csomagok 
    • Gyártók szerint 
    • Termékkereső 
  • Blog
Rubin Eszter: Hisztamin intolerancia szakácskönyv
Rubin Eszter: Hisztamin intolerancia szakácskönyv
3 990 Ft
  1. KÖNYVEK
  1. Termékkereső
  2. KÖNYVEK

Rubin Eszter: Hisztamin intolerancia szakácskönyv

Cikkszám:
9789634753544
Rubin Eszter: Hisztamin intolerancia szakácskönyv
Raktáron
A Hisztaminintolerancia szakácskönyv nemcsak azoknak szól, akik már tudják, hogy érintettek, de azoknak is, akiknek életében valaha jelentkezett vörösbortól, csokoládétól, paradicsomtól, erjesztett ételektől vagy tartósítószerektől (például szulfitoktól), akár gyógyszerektől (például szaliciláttól, aszpirintől) orrdugulás, tüsszögés, fulladás, szapora pulzus, csalánkiütés, bélrendszeri panaszok, vagy régóta megmagyarázhatatlan tünetektől szenvednek, de az egészségügyi vizsgálatok sokszor mégis negatív eredményt mutatnak.
3 990 Ft
  • Részletek
Részletek
Az alacsony hisztamintartalmú diéta az egyéni eltérések változatossága miatt nem egy olyan egzaktul meghatározható rendszer, mint például a gluténmentes vagy a laktózmentes étrend, ezért a receptek ötleteket adnak az életmód- és szemléletváltáshoz.
A hisztaminintolerancia azonban csak a jéghegy csúcsa, amely mögött általában valamilyen gyulladásos folyamat áll, ezért a könyvben szereplő ételek nem tartalmaznak gyulladáskeltő anyagokat: glutént, szóját, kukoricát, tejet, tejterméket, hüvelyeseket, cukrot, édesítőszereket, egy kivétellel olajos magvakat, és többnyire alacsony fruktóztartalmúak. Alapvető szempont, hogy hosszú távon nem a hisztamintól kell megszabadulni, hanem a gyökérokok feltárásával, gyulladáscsökkentő étrenddel, és bélregeneráló terápiával a szervezetünket kell alkalmassá tenni arra, hogy a hisztamint újra képes legyen lebontani.

„Hiánypótló ez a kötet, mivel nagyon sok ember küzd hisztaminintoleranciával anélkül, hogy tudna róla. Akik viszont már sejtik, hogy tüneteik hátterében ez állhat, gyakran magukra vannak hagyva, hiszen tüneteiket saját maguk vagy a környezetük is sokszor pszichés problémának gondolják, és nem ismerik fel, hogy tüneteiknek fizikai oka is lehet.
A hisztaminproblémák okainak kezelésével teljesen tünetmentessé tehetjük állapotunkat. A könyvben szereplő receptek kitűnő segítséget jelentenek abban, hogy elkerüljük a felesleges hisztamin felhalmozódását.”
Kulcsár Angéla
funkcionális táplálkozási szakértő

RUBIN ESZTER író, gasztronómus az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomázott, majd művészeti iskolát végzett és enteriőrtervezőként dolgozott, később cukrászképesítést szerzett. Fordulatos életpályája és személyes tragédiák is közrejátszottak korábban megjelent regényeinek témaválasztásában. Gasztronómiával gazdagon átszőtt első két kötete: Barhesz (2012), Bagel (2016). A Barheszből monodráma is készült, melyet Csákányi Eszter adott elő. A Jaffa Kiadónál 2019-ben megjelent utolsó kötete a nagy sikerű Árnyékkert

Kiadás éve 2020

Kötés típusa Kartonált

Oldalszám 192

Méret 165*235
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Biohacker Life Kft.
  • 1119 Budapest, Andor utca 21/C fszt. 1.
  • +36706340797
  • iroda@biohackerlife.hu
  • facebook

  • twitter

  • pinterest

  • instagram

Feliratkozás
stripe_com
  • Promóciók 
  • Újdonságok 
  • Közérzet 
  • Alvás 
  • Koncentráció 
  • Regeneráció 
  • Energia 
  • Snacks 
  • Biohack csomagok 
  • Gyártók szerint 
  • Termékkereső 
  • Blog
Belépés
Regisztráció
Kosár
A kosár üres. Vásárláshoz kattintson ide!
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.