Ez a krémes, ízcsiklandozó finomság 100%-ban növényi alapanyagokból készült – természetesen full bio! Ez a kesudiós fehércsokikrém önmagában is finom, ha mártogatósként vagy szószként használjuk. A konyhában gyorsan a receptjeid részévé válik, valamint a turmixok és fagylaltok kiegészítőjeként is fenséges. A fehér csokikrém rajongók gyakran egy friss epret is megmártanek benne, de torták és fagylaltok díszítésére is világbajnok.
A fehér csokikrém a Foodin saját, 100%-ban megújuló napenergia felhasználásával működő gyárában készül. Tudtad, hogy a teljes gyártósoruk szén-dioxid-semleges?
MEGJEGYZÉS! A csokoládékrém megolvadhat, magas hőmérsékleten vagy nyáron, azonban hűtve tárolva, megfelelő állagúan tarthato. Az olvadás nem befolyásolja a termék eltarthatóságát.
Finnországban kézzel készített. Szobahőmérsékleten jól lezárva tárolandó.
Egy könnyű nyári desszert ötlet
Recept: fehér csokikrém + friss eper
Egy edénybe melegvizet engedünk, amibe az üveget belehelyezve felolvasztjuk a csokikrémet, hogy folyós legyen az állaga. Majd az epret közvetlenül mártsuk bele a krémbe, tegyük tálcára, és tegyük a hűtőbe egy-két percre, hogy egy kicsit megdermedjen. Élvezd az eprrel felturbózótt fehércsoki ízét!
Összetevők
kesudió, kókuszolaj, kókuszpehely, nyers nádcukor, kókuszvaj (2%), természetes aromák, napraforgó lecitin, vanília kivonat, tengeri só.
Tápanyagtáblázat (100g)
energia |
2 638 kJ/ 631 kcal |
zsír |
52,7 g |
-ebből telített |
39,5 g |
szénhidrát |
31,2 g |
-ebből cukor |
23,6 g |
rost |
4,3 g |
fehérje |
6,7 g |
só |
0,2 g |