A Herkkuisa mogyorós csokoládékrém család cukormentes változata. Alapvető különbség, egy hagyományos mogyorókrémhez képest, hogy itt cukor helyett eritritet használnak a krémek édesítésére, amely nem tartalmaz energiát és nem emeli a vércukorszintet. Ezért, ha csökkentett szénhidráttartalmú étrenden vagy, akkor sem kell lemondanod erről az ínycsiklandó csemegéről! A Herkkuisa továbbá hozzáadott kollagént tartalmaz, amely a megfelelő, bársonyos textúrát kölcsönzi a kenhető krémnek, és növeli annak fehérjetartalmát. A termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mindössze 3,17g/100g természetes cukrot tartalmaz.
A hozzáadott cukrot nem tartalmazó Herkkuisa mogyorókrém tökéletes kiegészítője bármely reggeli terített asztalnak. Kend a Herkkuisát pirítósra vagy rizses süteményekre egy nyugodt, hétvégi reggelen, és élvezze a diós, csokis, testes ízt egy csésze biokávé mellett. Egyesek még egy kanállal tesznek müzlibe vagy zabkásába, vagy márthatnak bele friss gyümölcsöket és bogyókat.
A sütési lehetőségek szinte végtelenek, a diós csokikrém édes és krémes, valamint friss és gyümölcsös desszertekben egyaránt jól használható. A Herkkuisával tortákat, süteményeket, sütiket és pitéket díszíthetsz, és jól illik a karamellizált almákhoz és sült körtékhez is.
A Herkkuisa sokoldalúsága ezzel nem ér véget. Add hozzá kedvenc turmixodhoz, a fagylaltok vagy a sós kekszek tetejére a kellemes sós-édes kontraszt érdekében! A desszert szószok, habok és egyéb puha és krémes finomságok soha többé nem lesznek a régiek, de ne feledd: a Herkkuisa annyira ínycsiklandó, hogy a kanalad hamar elveszik az üvegben!
Finnországban kézzel készített. Szobahőmérsékleten jól lezárva tárolandó.
"Szeretnénk ügyfeleinknek a legjobb minőséget kínálni. Sok más finnhez hasonlóan én is szeretem a mogyoró és a csokoládé kombinációját. A termék első receptúráját már 2016-ban elkészítettük, és a recepthez többször is visszatértünk új ötletekkel. Most, négy évvel később, 100%-ban elégedettek vagyunk a recepttel. Tökéletessé akartuk tenni a terméket az összetevők, íz és állag tekintetében, és végül sikerült!" - Maria Jalkanen, a Foodin egyik tulajdonosa.
Dióféléket (kesudió, brazil dió, pekándió, pisztácia, makadámia, mogyoró és dió), mandulát, szezámmagot és tejsavófehérjét (tejből) feldolgozó üzemben készült.
! Ha a cukrozatlan Herkkuisa szemcsés, ne aggódj – ez a termék zsíradékja, és az állagot úgy simíthatod ki, hogy az üveget meleg vízfürdőbe helyezed, megolvasztod, összekevered és újra megszilárdítod a hűtőszekrényben.
Összetevők
mogyoró (17%)*, kókuszpehely*, kókuszolaj*, eritrit, tápióka rost, kakaópor (8,4%)*, kókuszpor, kókusztejpor*, kakaóvaj (5%)*, napraforgólecitin*, tengeri só, vanília kivonat*. *= Bio
Tápanyagtáblázat (100g)
energia |
2 128 kJ/ 509 kcal |
zsír |
46,2 g |
-ebből telített |
31 g |
szénhidrát |
10,5 g |
-ebből cukor |
3,5 g |
rost |
20,2 g |
fehérje |
7,4 g |
só |
0,2 g |