A Foodin hidrolizált kollagén fehérje 100%-ban fűvel táplált (Grass Fed) szarvasmarha kollagén. A hidrolízis a fehérjét kész peptidekre bontja, amelyek jobban hasznosulnak a szervezet számára. A kollagén az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, amelynek termelése 25 éves kor körül természetes módon csökkenni kezd. A kollagén megtalálható például a bőrben, a csontokban, az inakban és a porcokban, és elengedhetetlen része a szervezet működésének és például a bőr rugalmasságának.
Adj hozzá egy evőkanál kollagén fehérjét vízhez, turmixhoz, zabkásához vagy joghurtodhoz, hogy sokoldalúbbá tudd tenni étrended. Golyóálló kávéhoz a Foodin Collagen Creamer-t ajánljuk.
Javasolt napi adag: 1 evőkanál / 5g
Foodin
A Foodin egy finn családi vállakozás, amely mára Finnország legnagyobb bio- és természetes élelmiszerek gyártójává és importőrévé nőtte ki magát. Termékeik alapelve egyszerű: szem előtt kell tatani, hogy egyszerre kell jó hatással lenni a fogyasztó, a gazdálkodó és a környezet jólétére. Küldetésük: „jobb élelmiszert biztosítsanak egy szebb holnapért”. Nagyon büszkék arra, hogy mindent magunk csinálnak. A saját termelésünkbe való befektetéssel olyan ellenőrzött környezetet tesznek lehetővé, ahol garantálni tudják a minőségi gyártási folyamatot, kizárólag a legjobb alapanyagok és egyedi receptek felhasználásával. Emellett helyi munkahelyeket is teremtenek saját szülővárosukban, Jyväskyläben.
Összetevők
Hidrolizált kollagén fehérje
Tápanyagtáblázat (100g)
energia |
1 541 kJ/ 368 kcal |
zsír |
0 g |
-ebből telített |
0 g |
szénhidrát |
0 g |
-ebből cukor |
0 g |
fehérje |
92 g |
só |
0 g |
A táplálékkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, valamint az egészséges életmódot. Ne lépd túl az ajánlott napi ajánlást. Dióféléket (kesudió, brazil dió, pekándió, pisztácia, makadámia, mogyoró és dió), mandulát, szezámmagot és tejsavófehérjét (tejből) feldolgozó létesítménybe csomagolva.